Напиши номер для консультації
Підприємство вироюляє великий асортимент м’ясних та ковбасних продуктів на виробничій площі 40 000 м², де працює понад 857 працівників. Середній обсяг виробництва становить близько 200 тонн на добу.
Асортимент продукції включає ошпарені, варені та сирі ковбаси, а також сиру та варену шинку. Продукція виготовляється за більш ніж 100 традиційними рецептами. Основна увага приділяється виробництву консервованих ковбас і сосисок, а також ситних регіональних ковбасних страв, таких як ліверна ковбаса.
Виробництво, переробка та збут м’яса та ковбасних виробів є складним процесом, в якому задіяні такі операції як: етап кормового, сільського господарства, забою та нарізки, переробки та роздрібної торгівлі харчовими продуктами. Разом вони утворюють харчовий ланцюг, у якому компанія, спеціалізуючись на переробці м’ясної продукції, співпрацює разом з іншими колегами у галузі на всіх етапах в інтересах максимально можливої безпеки харчових продуктів.
Підприємство розташоване в місті Кьоннерн, земля Саксонія-Анхальт.
Найближчі великі міста – Лейпциг, Магдебург.
контроль якості продукції |
фасування, пакування, сортування продукції |
комісіонування та етикетування продукції |
бути студентом 1-6 курсу |
віком від 18 до 35 років |
мати водійське посвідчення (1 водій на 8 осіб) |
досвід роботи не вимагається, але вітається |
знання мови не вимагається, але вітається
вакцинація |
5 днів на тиждень |
8/9 годин в день |
можливі понаднормові |
робота за змінами (1-ша та 2-га) |
доплати за нічні зміни та роботу на вихідних |
робочий одяг та взуття видаються безкоштовно |
житло надає роботодавець |
хостел, розміщення по 2-5 осіб |
вартість житла 250-350 €/міс. |
все в наявності: кухні, пральні машини, санвузли |
харчування здійснюється самостійно (перша зміна має змогу харчуватися в їдальні 1,50-2,50 €) |
віддаленість від роботи – 30 хвилин на авто |
За повний сезон (3 місяці) можливо заробити бл. 6300 євро брутто, що складає бл. 195 000 грн.