Підприємство спеціалізується на переробці м’яса птиці. Завод переробляє близько 2000 тонн м’яса щотижня.
Виробничий процес розпочинається з поставок сертифікованої якісної сировини. Потім сировину і продукти охолоджують або зберігають у замороженому вигляді. У процесі виробництва продукція аналізується за різними параметрами. Вся сировина розподіляється до різних виробничих партій через комп’ютерну систему.
Підприємство виготовляє такі кінцеві продукти:
1. Брикети механічно відокремленого м’яса – 1 міліметр. Курка / індичка / качка / гусак / цесарка доступні в різних версіях. 8% жиру / 12% жиру / 15% / 18% жиру.
2. Брикети механічно відокремленого м’яса – 3 міліметр. 3-міліметровий м’ясний або механічно відокремлений фарш виробляють за допомогою спеціальних машин, які подрібнюють шматки м’яса під низьким тиском і таким чином зберігають структуру м’яса.
3. Курячий жир. Trinity виробляє високоякісний курячий, індичачий, качиний та гусячий жир на своєму виробничому майданчику в Бад-Бентхайм-Гільдехаусі.
4. Нежирна шкіра курки / індички (грудки). Цей продукт виготовляється таким же чином і, як і механічно відокремлене м’ясо, подрібнюється до 1 міліметра. Однак Trinity здатна знизити вміст жиру до 8% за допомогою спеціально розроблених машин
5. Технічні частини курки та індичка. Крила / стегна / шия / хвіст / печінка / серце / живіт / спина.
Компанія базується в місті Бад Бентхайм, земля Нижня Саксонія. Це найзахідніша частина Нижньої Саксонії, оточена з трьох боків територією Нідерландів.
Бад Бентхайм знаходиться поблизу великих міст Мюнстер, Дортмунд, Білефельд.