Напиши номер для консультації
Підприємство використовує у виготовленні морозива тільки високоякісні й натуральні продукти. Молочне морозиво виготовляється зі свіжого молока в класичному стилі «Creme Anglaise». Збиті вершки для морозива привозять із сусіднього молокозаводу. Шматочки печива, які прикрашають смак і вигляд десерту, турботливо випікаються місцевим пекарем. Варіації нуги походять із Шмалькальдена, що всього за 30 кілометрів (з нашої шоколадної фабрики :). Мануфактура намагається закуповувати всі продукти, що використовуються в регіоні. Та звичайно, не кожна сировина є в безпосередніх околицях. Сорбети виготовляються традиційним французьким способом зі свіжих інгредієнтів, без молока, вершків чи йогурту. Він потрапляє на підприємство без попередньої обробки. Залежно від сорту, сорбет складається до 60% з фруктів або овочів.
Ще одним напрямком бізнесу є сімейна кав’ярня морозива, відома далеко за межами Дермбаха своїм домашнім морозивом, чудовими кавовими фірмовими стравами та різноманітними тортами.
Кафе морозива запрошує вас попрацювати помічником на кухні та сервісі обслуговування клієнтів, приготування морозива та фірмових кавових напоїв.
Кафе морозива відкрите для вас і з нетерпінням чекає вашого візиту.
Підприємство розташоване в м. Дермбах, землі Тюрингія. Земля відома як «Зелене серце Німеччини» завдяки своїм прадавнім лісам і захоплюючим зеленим краєвидам. Тюрингія розташована в помірній кліматичній зоні Центральної Європи з переважаючими західними вітрами.
У вільний час ви можете відвідати такі великі міста як Франкфурт на Майні, Ерфурт.
помічник на кухні та сервісі
обслуговування клієнтів приготування морозива та фірмових кавових напоїв |
студенти 3-6 курсів
спеціальність: готельно-ресторанна справа знання німецької мови |
робочий час – 40 годин/тиждень
можливі понаднормові. |
надаються кімнати/квартири (на 2-4 особи) з усіма зручностями
вартість житла – 300 євро/міс |
За повний сезон (3 місяці) можливо заробити бл. 6300 євро брутто, що складає бл. 195 000 грн. |